TULEVIA TAPAHTUMIA

Su 20.8. klo 10 liikunnallisen sunnuntain sanajumalanpalvelus Virtain kirkossa, Taskinen, Ylä-Soini, aikuistyön toimintatiimi. Jumalanpalveluksen jälkeen ulkoliikuntaa Harri Tarvaisen johdolla, kahvi- ja mehutarjoilu; klo 15 sanajumalanpalvelus Killinkosken kirkossa, Taskinen, Ylä-Soini; klo 18 urkumessu Virtain kirkossa, Jouko Palomäki, Ylä-Soini, Taskinen.

Su 27.8. klo 10 Messu Virtain kirkossa, Rehumäki, Ahopelto, Laaksonen, varhaisnuorisotyön toimintatiimi; klo 13 messu Liedenpohjan kirkossa, Rehumäki ja Ahopelto

Muu toiminta:

To 17.8. Eläkeliiton Virtain yhdistyksen ja seurakunnan yhteinen luontoretki ja iloinen iltapäivä musiikin ja runon merkeissä Torisevalla. Klo 12.30 kävelyeteläpäästä Inkerinkallion kautta Kahvimajalle. Suoraan Kahvimajalle tulevat, aloitus siellä klo 14, Taskinen; klo 17 lähtö srk-talolta naisten saunailtaan Karttimajalle, Eila Kalliomäki.

Pe 18.8. klo 19 nuortenilta Bunkkerissa.

Seurakunta esittää kiitokset mukanaolijoille jumalanpalveluksen radioinnissa 13.8.: Kirkkokuorolle, diakonian toimintatiimille, esilaulaja-Maunolle ja kaikille seurakuntalaisille. Jp kuunneltavissa netissä Yle areenassa 19.8. asti