Hyvä Virroille muuttanut

Olemme kirkkoherranvirastossa saaneet muuttoilmoituksenne ja siksi lähestymme teitä tällä kirjeellä. Erityisesti toivomme, että kotiutuminen Virroille on sujunut hyvin ja elämä päässyt näiltä osin alkuun.

Virtain seurakunta haluaa toivottaa teidät tervetulleiksi myös Virtain seurakuntaan ja sen elämään. Toiminta-ajatuksemme on ylläpitää Kristuksen antamaa kastekäskyä, johon kuuluu myös kasteopetus. Tämä toteutuu erityisesti jumalanpalveluksissa ja myös kaikessa muussa toiminnassa. Kasteopetuksen tavoite on rohkaista elämään niin, että voisimme tehdä elämän matkaa rohkein mielin elämällä Kristuksen kirkossa ja päästä aikanaan turvallisesti perille.

Koska tehtävämme koskee kaikkia seurakuntamme alueella asuvia ihmisiä, pyrimme järjestämään mielekkäitä vuorovaikutusmahdollisuuksia kaikille ikäluokille alkaen perhekerhosta päättyen diakoniatyöhön. Vapaaehtoistoimintaan pääsee mukaan ottamalla yhteyden alla oleviin seurakunnan työntekijöihin.

Viikoittaisesta toiminnastamme saa tietoa paikallislehden eli Suomenselän Sanomien kautta. Seurakuntamme kotisivut löytyvät osoitteesta www.virtainseurakunta.fi. Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@evl.fi. Kirkkoherranviraston puhelinnumero on 044-722 5450.

Hannu Haukkala