Kiinteistöt ja hautausmaat

Seurakunnassamme on kolme kirkkoa ja kaksi siunauskappelia; Virtain kirkko ja Uuden hautausmaan kappeli (keskustassa), Liedenpohjan kirkko, Killinkosken kirkko ja kappeli. Hautausmaita on yhteensä neljä; Liedenpohjassa ja Killinkoskella sekä keskustassa Vanha hautausmaa ja Uusi hautausmaa.

Lisää tietoja näistä tiloista löytyy yllä olevista linkeistä.

TIEDOTE 2.3.2017

Virtain seurakunta on poistanut Pääkirkon viereiseltä Vanhalta hautausmaalta puita, pääasiassa vanhoja kuusia. Työn suorittaa Virtain seurakunnan kirkkoneuvoston päätöksellä Virtain Kiinteistöpalvelu Oy. Syynä puiden poistamiseen on puiden ikä ja kunto. Vaaratilanteita on syntynyt esim. myrskyjen aikana. Hautakiviä on jouduttu tilapäisesti kaatamaan, jotta ne eivät vahingoitu työn aikana. Puiden kaatotyön jälkeen puut kuljetetaan pois, jätteet poistetaan, puiden kannot murskataan, pinnat tasataan ja hautakivet asetetaan paikoilleen. Luonnollisesti kartoitamme ja korvaamme vahingot, mikäli työstä on niitä aiheutunut esim, muistomerkeille. Ensi kesään mennessä suunnitellaan korvaavien puiden tai istutuksien tarvetta alueelle.

Pahoittelemme tilannetta.

Lisätietoja antaa talouspäällikkö Leena Ojala 044 275 1624