Jumalanpalveluselämä

Virtain kirkossa on jumalanpalvelus sunnuntaisin sekä pyhäpäivinä kello 10, ellei toisin ole ilmoitettu. Joulun ja pääsiäisen välisenä aikana jumalanpalvelus siirtyy seurakuntatalolle, jos pakkasta on yli 20 astetta.

Liedenpohjan ja Killinkosken kirkoissa sekä Kurjenkylän rukoushuoneella järjestetään jumalanpalvelus noin kerran kuussa pääsiäisen ja joulun välisenä ns. lämpimänä aikana. Ajankohdat löytyvät kirkollisista ilmoituksista sekä kirkkojen ilmoitustauluilta.

Seuraavan sunnuntain jumalanpalvelusta suunnitellaan usein edellisenä keskiviikkona klo 17 kirkkoherranvirastolla. Kirkollisissa tiedotuksissa esitetään kutsu, jos jumalanpalvelukseen erityisesti toivotaan seurakuntalaisia palvelutehtäviin.

Jumalanpalveluksissa on seurakuntalaisten mahdollista palvella ja avustaa työntekijöitä monella tavalla eivätkä ne yleensä vaadi suurta osaamista. Ennen jumalanpalvelusta voi olla ovilla toivottamassa tervetulleiksi ja jakamassa virsikirjoja, jumalanpalveluksessa voi lukea tekstejä tai esirukouksen tai kerätä kolehtia. Näistä tehtävistä on hyvä sopia ennakkoon vuorossa olevien työntekijöiden kanssa.

Musiikkityön toimintatiimi:

Haukkala Hannu - puheenjohtaja