SÄÄNNÖLLISESTI KOKOONTUVAT RYHMÄT

Lounaskohtaaminen on tarkoitettu kaikille kohtauspaikaksi n. joka toinen keskiviikko seurakuntatalolla klo 12.00. Lounas aloitetaan yhteisellä hartaushetkellä. Lounaan hinta 7 €.

lounaskohtaaminen

Päiväpiirit

Illansuun päiväpiiri kokoontuu Illansuun kerhohuoneessa joka toinen viikko tiistaisin klo 13. Vapaaehtoisina ohjaajina toimivat Kaija Mäkinen ja Eila Ojala.

Vaskuun päiväpiiri kokoontuu Vaskuun kylässä (1-2 x kk) maanantaisin klo 12.30, pääsääntöisesti kodeissa. Vapaaehtoisena ohjaajana toimii Salme Vaskuu.

Vaskiveden päiväpiiri kokoontuu Vaskiveden NS:n talolla (1-2 x kk) tiistaisin klo 12.30. Vapaaehtoisena ohjaajana toimii Inkeri Ilkka.

Äijännevan päiväpiiri kokoontuu Äijännevan koululla joka toinen viikko klo 13.00. Vapaaehtoisena ohjaajana toimii Maija Asunmaa.

Tarkemmat tiedot paikallislehden kirkollisissa tai työntekijöiltä tiedustellen.

Kehitysvammaisten kerhot

Toiminnallisessa kerhossa askartelemme, leikimme, laulamme yhdessä ja hiljennymme hetkeksi Jumalan sanan ääreen kirkkovuoden aiheiden mukaan ja juomme yhteiset kahvit. Kerho kokoontuu joka toinen tiistai kello 13.

Sururyhmä

Uusi ryhmä alkaa aina Pyhäinpäivän jälkeen jatkuen seuraavan vuoden kevätpuolelle. Kokoontumiskertoja on n. 6-8. Sururyhmästä tiedotetaan Pyhäinpäivän kynttiläkirkkokutsussa sille omaiselle, joka on nimetty yhdyshenkilöksi hautajaisia sovittaessa sekä kirkollisissa ilmoituksissa. Ryhmä on luottamuksellinen ja keskustelun aiheet koskettavat surun olemusta ja tunteita.

Torstaitiima

Mielenterveyskuntoutujien ryhmä, joka kokoontuu n. kahden viikon välein Kuntoutuskodilla. Ryhmässä pohdimme joskus elämää suurempia kysymyksiä ja hiljennymme hetkeksi kirkkovuoden aiheen ympärille sekä jumppaamme.

Diakoniapiiri

Tämän piirin periaate on toiminnallisuus. Piiriläiset osallistuvat omalla työpanoksellaan eri myyjäisiin, juhlien ja kirkkopyhien valmisteluun, laitosten muistamisiin jne. Sinä joka tunnet kutsumusta erilaisiin käytännön tehtäviin olet tervetullut tähän ryhmään. Kokoontumisajankohdat näkee kirkollisista ilmoituksista.

Laitoshartaudet

Työntekijät vuorollaan pitävät hartauksia Ainalan palvelutalossa, Keiturinpuiston vanhainkodissa, terveyskeskuksen vuodeosastolla, Mertokarissa, Kyläilykahvilassa ja päiväkeskus Kiepissä. Sinä joka olet omassa työssäsi aiemmin vetänyt ryhmiä ja pitänyt hartauksia, tässä yhdenlainen mahdollisuus vapaaehtoistyöhön.