Varhaisnuorisotyö

Facebookin ryhmässä "Virtain alakouluikäisten vanhemmat" tuoreimpia tietoja ja viime hetken muutoksia.

Ilmoittautumiset ja tiedustelut voi tehdä

Sähköpostilla tai puhelimella Seijalle 044-2751631

Ilmoittautumisessa on tärkeää kertoa:

Mihin tapahtumaan ilmoittautuu,

oma nimi, ikä, osoite,

vanhempien puhelin,

erityisruokavalio

Keskiviikko on kerhopäivä:

Kokkikerho klo 17-18.30 kaupungintalon kahviossa, ohjaajat Jenni ja Timo Salminen sekä Kaisa Laaksonen ja Roope Lehtinen

Puuhakerho klo 16.30-18 Killinkosken koululla, ohjaajat Saara Ahola ja Jenna Pylvänäinen

Puuhakerho klo 17-18.30 Vaskiveden koululla, ohjaajat Viivi Salonen ja Matilda Tallila

Talvilomaviikolla (1.3.) ei ole kerhoja.

Kerhokausi päättyy perinteisesti retkeen Alahärmän kirkkoon ja Power Park-huvipuistoon 6.5. Hinta 35€. Ilmoittautumiset Seija Laaksoselle puh 044-27511631 tai seija.laaksonen@evl.fi.

HUOM! Srk:n kotisivujen ilmoittautumislomakkeessa on ollut häiriöitä, eikä kaikki ilmoittautumiset sitä kautta ole tulleet perille. Käyttäkää siis mieluummin sähköpostia.

Vanhemmat: Tiistai-iltana 18.4. klo 18 pidetään ideariihi varhaisnuorisotyön uudistamisesta. Srk-talon remontti päättyy ja päästään järjestämään toimintaa paremmissa tiloissa. Paikalle kaivataan alakouluikäisten lasten asiantuntijoita – vanhempia, opettajia, yms. Kaikkea ei tarvitse aina tehdä samalla tavalla, toisaalta siitä mikä on hyvää ei tarvitse luopua. Tule antamaan palautetta ja visioimaan uutta.

Tervetuloa mukaan!

Virtain seurakunnan varhaisnuorisotyö